Αποστολή & Επιστροφές

Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείτε με την Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα.

Αγορές κάτω των 69,99 euro λαμβάνουν συνολική χρέωση 5 euro για την αποστολή και την αντικαταβολή.

Αγορές άνω των 70,00 euro δεν λαμβάνουν καμία επιπλέον χρέωση. Μεταφορικά και αντικαταβολή είναι Δωρεάν.

Επιστροφές

Η πολιτική μας διαρκεί 15 ημέρες. Αν μετά την αγορά σας έχουν περάσει 15 μέρες, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το στοιχείο σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και υπό την ίδια κατάσταση που το λάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε μια απόδειξη ή μια απόδειξη αγοράς.

Αλλαγές (εάν υπάρχουν)

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο αν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα ή επιθυμείτε άλλο μέγεθος το οποίο είναι διαθέσιμο. Εάν πρέπει να πραγματοποιήσετε αλλαγή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2107784735.
Η διαδικασία αλλαγής ή του είδους είναι απλή. Το στέλνετε στη διεύθυνση Αδελφών Πιερράκου 46-48,15771, Άνω Ιλίσια,Αθήνα στο SIZES.GR με χρέωση παραλήπτη και μόνο με την Γενική Ταχυδρομική.
Στη συνέχεια εμείς θα σας στείλουμε το νέο είδος που επιθυμείτε και θα επιβαρυνθείτε με την παραλαβή σας επιπλέον χρέωση 5,00 euro.

Επιστροφές (εάν υπάρχουν)

Μόλις ληφθεί η επιστροφή σας και επιθεωρηθεί, θα σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο στοιχείο σας. Επίσης, θα σας ειδοποιήσουμε για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων. Στη συνέχεια θα μας δηλώσετε ένα IBAN από τον τραπεζικό σας λογαριασμό ώστε να σας επιστρέψουμε το ποσό αγοράς του είδους.
Η αξία της αντικαταβολής και των μεταφορικών δεν συμπεριλαμβάνεται στο ποσό της επιστροφής.

Λανθασμένες ή καθυστερημένες επιστροφές (εάν υπάρχουν)
Εάν δεν έχετε ακόμη λάβει επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την αποστολή επιστροφής χρημάτων.
Αν έχετε κάνει όλα αυτά και εξακολουθείτε να μην έχετε ακόμη λάβει την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107784735